Nu indgår De Boer i SOPREMA-koncernen

 

SOPREMA-koncernen er endnu en gang vokset efter erhvervelsen af virksomheden De Boer i den belgiske by Schoten. Begge de familieejede virksomheder er verdenskendte producenter af kvalitetsprodukter til tage. Som følge af erhvervelsen udvider SOPREMA sin produktionskapacitet, og virksomheden ser også enestående muligheder for synergieffekter. Ingen stillinger er blevet nedlagt som følge af erhvervelsen.

Det var muligheden for at udvide virksomhedens produktionskapacitet inden for bitumenbaserede membraner samt den høje grad af komplementaritet med hensyn til produkter og serviceydelser, der resulterede i SOPREMA’s overtagelse af De Boer i denne uge. Dermed kan kunderne fortsætte med at nyde godt af professionelt gennemførte totalløsninger inden for tagbeklædning og isolering samt grønne tage og vægge.

Erhvervelsen åbner op for mange nye muligheder 

Flere og (endnu) stærkere relationer

Arkitekter, designbureauer, hovedentreprenører, tagdækkere, forhandlere af specialmaterialer inden for byggeri, bestyrelsesmedlemmer osv. er alle sammen både SOPREMA og De Boers primære målgrupper. Så i praksis er erhvervelsen på ingen måde et spørgsmål om skånselsløs udnyttelse, men en udvidelse af kundeunderlaget.

Bibeholdelse af lokale produkter

Siden DuO, det revolutionerende tagmembran, der blev skabt af De Boer, og som kombinerer en overside af TPO med en underside af SBS, blev lanceret for første gang i 1989, er det blevet til en hel serie med succesrige produkter med en levetid på mindst 35 år. DuO bliver også et af flagskibene i SOPREMA-koncernens egne faste sortiment.

Supplerer hinanden

Både SOPREMA og De Boer fremstiller bitumenbaserede membraner i Belgien – den ene i Grobbendonk og den anden i Schoten. Dermed kommer produktionskapaciteten nu til at stige, og de førende serier supplerer hinanden fint. Disse omfatter Sopralene Optima fra SOPREMA og DuO fra De Boer Waterproofing Solutions. De andre produktkategorier byder også på lovende synergieffekter. De Boer Plus (udstyr til taglæggere) og De Boer Liquids går hånd i hånd med SOPREMA’s flydende tætningsserie, ALSAN. De Boer Safety fokuserer på den løbende gennemgang, sikkerhed og vedligeholdelse af tage, hvilket er en aktivitet, der nyder godt af det værktøj og de sikkerhedsprodukter, som fremstilles af Vlutters Tools & Safety (en del af SOPREMA-koncernen). De Boer Green Solutions er også et værdifuldt supplement til grønne tage-konceptet, der blev skabt af IBIC bvba, et af SOPREMA’s datterselskaber.

Mere fuldkomment end nogensinde

Som følge af erhvervelsen har De Boer nu adgang til SOPREMA’s enestående naturlige og termiske isoleringsmaterialer (PAVATEX og EFYOS), hvilket indebærer, at de nu kan tilbyde et komplet tætningssystem. Det syntetiske tætningssystem FLAG tilbyder også De Boers kunder merværdi. 

Uden for Belgiens grænser

De Boers internationale renomme og salg får også et boost takket være opbakning fra SOPREMA’s datterselskaber i forretningsenheden for Nordeuropa (Benelux, Storbritannien, Irland, Norge, Sverige og Danmark).