TIL FLISER – FLISEFOD MED SELVNIVELLERENDE HOVED

• Effektiv og tidsbesparende arbejdsgang
• Fleksibel opklodsningshøjde fra 28 mm
• Udligner automatisk fald i underlaget på op til 5%

APURIT flisefod med selvnivellerende hoved er et unikt produkt, som udligner fald helt op til 5%. Produktets tekniske egenskaber og brugervenlighed gør det nemt at skabe flotte og elegante belægninger.

 

Forskellige hovedtyper

Til flisefoden findes forskellige hovedtyper som tilvalg, afhængig af om flisefoden skal være underlag for fliser eller strøer. Hovederne findes med og uden fugedelere samt i forskellige størrelser. Ved flisebelægning har flisefoden, grundet neoprenbelægning på hovedet ekstra fordele, da den virker støj reducerende og er stød absorberende, hvilket gør løsningen mere behagelig at gå på.

 

Opbygning af flisefoden

Flisefoden består af tre dele: En base, et gevindstykke samt et hoved. Der findes seks grundmoduler i denne serie. Ønsker man en højere opklodsning end disse grundmoduler, kan man bygge videre ved hjælp af en gevindforlænger.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

SALLING ROOFTOP

SOPREMA har i samarbejde med HTM Byg A/S brugt flisefoden med selvnivellerende hoved (type SE) til Salling Rooftop i Aarhus.

Salling Rooftop består i alt af 2000 m2 tagterrasse, med både træ- og flisebelægning. De 600 m2, hvor der var behov for opklodsning, har man benyttet APURIT flisefod.

Video