SOPREMA har fået tildelt mærket ‘Solar Impulse Efficient Solutions Label’ for Pavatex og Sopraloop

soprema solar impulse

 

Bygge- og nedrivningsaffald udgør hele 30% af den samlede affaldsmængde. Netop derfor er det så vigtigt at investere i bæredygtige byggematerialer.

Isolering med Pavatex er en holdbar løsning

Som producent af tætnings- og isoleringsløsninger er vi bevidste om, at også vi kan gøre en forskel. Derfor valgte vi for nogle år siden at tilføje Pavatex til vores sortiment. Pavatex er et 100% naturligt baseret træfiberisoleringsmateriale med en økologisk bæredygtig profil, som gør dette produkt til den perfekte isoleringsløsning i moderne cirkulære byggeprojekter, og understreger, at byggeri og bæredygtighed sagtens kan gå hånd i hånd. SOPREMA fortsætter med at fokusere på forskning og innovation, der kan gøre en forskel i fremtidens bygninger.

‘Solar Impulse Efficient Solutions Label’

Det er en udbredt misforståelse, at det er for dyrt at tænke på økologisk bæredygtighed. For at gøre op med denne misforståelse, har fonden ‘Solar Impulse Foundation’ etableret en mærkningsordning, der beviser, at det er muligt at forene omkostningsbevidst byggeri med økologisk bæredygtighed. Det er vigtigt for fonden at øge bevidstheden om, at grønne løsninger ikke behøver at være dyre løsninger, men alene skaber mulighed for økonomisk vækst og fremtidsorienterede besparelser.
Vi kan med stolthed annoncere, at vi ikke alene har fået tildelt ‘Solar Impulse Efficient Solutions Label’ for vores Pavatex-løsninger. Men også for Sopraloop – vores genanvendelsesanlæg, hvor PET-plastflasker granuleres til råmateriale, som derefter anvendes til PUR-isolering.

SOPREMA Group ser tildelingen af dette mærke som et klap på skulderen, men vil naturligvis fortsætte med at fokusere på løsninger til økologisk bæredygtigt byggeri.