Soprema lagerfører det flydende tætningssystem Alsan PMMA. Vi lagerfører også en række grundere og klæbemidler til brug ved lægning af tagpap / tagfolie f.eks. Icopal Asfaltgrunder og Akameric klæbemiddel.

Icopal Asfaltgrunder

Et tyndtflydende produkt, der består af koldflydende asfalt og mineralsk terpentin. Grunderen anvendes i forbehandlingen af overflader, inden der skal påsvejses tagpap.

Når du bruger Icopal Asfaltgrunder, skal underlaget være tørt og rengjort. Asfaltgrunder påføres med kost eller rulle.

Icopal Tagpapklæber

En asfaltklæbemasse der er tilsat fibre og klæbeforbedrer. Tagpapklæber anvendes til at klæbe og tætne overlæg mellem to lag underpap.

Bruges Icopal Tagpapklæber, skal underlaget være tørt og rengjort. Tagpapklæber påføres med en grovtandet spartel.

Alsan PMMA

ALSAN PMMA er harpiksbaseret og kendetegnet af hurtig hærdning og ekstremt høje egenskaber.

ALSAN tilbyder løsninger til mange forskellige og komplekse miljøer og konstruktioner. I sortimentet indgår der produkter til tætning, vandtætning og overfladebehandling af tage, altaner, terrasser, gangstier, gulve og parkeringspladser. ALSAN PMMA-systemerne er flammesikre og omfatter forstærkende, hurtigt hærdende, harpiksbaserede tætningssystemer, slidstærke lag til trafikerede miljøer, en specialprimer til alle underlag samt farvede overflader og overflader med struktur.

Med ALSAN kan man forsegle eller tætne mange overfladetyper og få en pæn og æstetisk overflade helt uden samlinger. Alle ALSAN PMMA-systemer er certificerede, tætte, når de er tørret helt, og garanterer en vandtæt løsning til selv de mest komplekse konstruktionsprojekter. Systemerne er især velegnende til projekter, hvor man kan risikere, at der trænger fugt gennem underlaget på flere steder.

Akameric Klæbemiddel

Akameric 1010 er et opløsningsmiddelfrit, 1-komponent, fugthærdende, modificeret polymerklæbemiddel. Den hærdede fugemasse har enestående holdbarhed og kan tåle gentagne udvidelser og sammenpresninger.

Klæbemidlet har en glimrende vedhæftning på aluminium, rustfrit stål, polyesterpulverbelægninger, beton, zink og mange andre gængse byggematerialer. Der kan kræves grunding på visse overflader for at opnå optimal vedhæftning.